Videorecept : Gazdovská pečeň

Potrebujeme:

–          bravčový bok

–          cesnak

–          šiplavú a sladkú papriku

–          bravčovú masť

Bravčový bok nasolíme a vložíme do roztopenej masti, v polovici varenia ho otočíme na opačnú stranu, aby bol dobre uvarený. Keď je bok uvarený potrieme ho zmesou, ktorá pozostáva z pretlačeného cesnaku, červenej sladkej a štipľavej papriky. Takto uvarený bravčový bok môžeme zaliať roztopenou masťou ktorá nám mäso zakonzervuje.

Najlepšie chutí s mäkkým chlebom a dobrým vínkom.

Dobrú chuť!

VN:F [1.9.17_1161]
Hodnotenie: 0.0/10 (0 . )
Print Friendly, PDF & Email

Tento článok ešte nikto nekomentoval, stante sa prvý !

Pridať Komentár