Videorecept : Domáca tlačenka

Najlepšie, najchutnejšie jedlo s čerstvou cibuľkou. Keď si to urobíme sami vieme vždy čo zjeme. Len pozor na poľské ingridiencie 🙂 Potrebujeme:

  • bravčovú hlavu
  • jazyk
  • srdce
  • koleno
  • kožky (aby sa vytvorila huspenina- aspik)

Toto všetko dáme variť, keď je to uvarené mäsko oberieme a pokrájame a pridáme majoránku, cesnak, korenie a soľ. Odporúča sa, aby bola slanšia zmes, pretože keď sa bude tlačenka variť, prejde všetkými chuťami. Takto pripravenú zmes dáme do sáčkov určených na  tlačenku a varíme.

Podávame s mäkkým chlebom, cibuľou a octom.

Dobrú chuť!

VN:F [1.9.17_1161]
Hodnotenie: 8.2/10 (23 . )
Videorecept : Domáca tlačenka, 8.2 out of 10 based on 23 ratings
Print Friendly, PDF & Email

Tento článok ešte nikto nekomentoval, stante sa prvý !

Pridať Komentár